August 2019

Another exciting month! We have bought our new home; a small house 5 km from where we live now. It has just enough space for the 4 of us; my wife, daughter, dog and me. My new workshop is a little pathetic thought, 240 square feet compared to the current 1500. It will be a big challenge to get all my tools, motorcycles, sails etc in there, but is the best we have seen so far. I had to use 10.000 euros for the down payment, so no room for further investments this month. This month we reached our goal for saving for 2019; 40.000 Euros, 4 month ahead of scheduele, really nice!

Endnu en spændende måned! Vi har fået købt vores nye hjem; et lille rækkehus kun 5 km herfra. Der er lige præcis hvad vi 4 , skal bruge, bortset fra værkstedet, her går jeg fra 150 m2 til 24. Her skal jeg have alt mit værktøj, motorcykler, sejl osv. Det bliver svært, men sådan må det være. Vi har brugt penge på udbetalingen til det nye hus, så ingen investeringer denne måned. Vi har nået et af vores mål for 2019; 300.000 kr mere opsparet, 4 mdr før tid, det er bare rigtig lækkert!

We have been living intencional in 2019, making us reach our saving goal way ahead of time.

Distribution

Total investment value; 63730 euros – 633 less than last month, again due to the decreasing stock market.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *