Welcome to my blog!

This blog is all about how to be able to finance your dream, whatever that might be. My passion is sailing and traveling, so for some years a have been dreaming about circumnavigate the globe together with my wife. But how will i be able to afford it, when we both are 20-25 years from the age where we can get our pensions? Well, we will have to make our own “pensions”, and actually it is not that hard. Early retirement is possible for most people, but it is not an quick fix, it is a marathon, and it comes at a price.

Follow along as we gets closer and closer to our dream, i will show you all the numbers, gains and plans in a monthly review, and i will give you my thoughts on the way. If all goes as planned, we will be buying our freedom in 2-3 years time and for the rest of our lifes.

In 2021 or 2022 we will set sail, circumnavigating the globe.

If you like this blog please subscribe and give it a thumbs up. You are also more than welcome to leave a comment.

Velkommen til min blog

Denne blog handler om hvordan du bliver i stand til at finansiere din drøm, uanset hvad den måtte være. Min store lidenskab er sejlads og rejser, så jeg har igennem en årrække drømt om at sejle jorden rundt sammen med min kone. Men hvordan kan vi gøre det 20-25 år inden den gængse pensionsalder? Vi bliver simpelthen nød til at tage sagen i egne hænder og opbygge vore egne pensioner der passer til vores behov, og i realiteten er det faktisk ikke så svært. Tidlig pensionering er muligt for langt de fleste mennesker i den vestlige verden, men der er ikke tale om en sprint, snarere et maraton, og det er ikke uden at lide afsavn.

Følg med efterhånden som vi kommer tættere og tættere på vores drøm, du får alle tal og fremskridt at se i min månedlige opdatering, og lidt tanker om emnet, hen ad vejen. Hvis planen holder vil vi købe vores frihed om 2-3 år.

I 2021 eller 2022 sætter vi sejlene og starter eventyret rundt om jorden.

Synes du om bloggen og har lyst til at følge med, kan du klikke på “follow” og give os et “like”. Du er også meget velkommen til at komme med kommentarer.

Møns Klint autumn 2018

Her tænker du på “Welcome to my blog!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *